S-a deschis sistemul de decontare continental pt Africa si Orientul Mijlociu!

aprilie 4, 2011

Folosiți și dvs. în calitate de Partener Business Lyoness, posibilitatea unică de a beneficia din volumul cumpărăturilor viitoare a unui continent imens!

În Emiratele Arabe Unite afacerea Lyoness a pornit cu succes. Nu numai în construirea afacerii, ci și în domeniul comercianților s-au atins rezultate și dezvoltări fantastice în doar câteva luni.
În Africa de Sud va avea loc o dezvoltare asemănătoare odată cu aprobarea pentru structură din 04.04.2011.
În total vor face parte din comunitatea Lyoness pe termen mediu, 16 piețe-țintă din zona arabă și africană. Una dintre aceste piețe-țintă imense se întinde geografic până mult în interiorul Asiei, însă pe viitor din motive strategice aceasta se va alătura din punct de vedere organizatoric la Lyoness Europe AG. Doar această țară-țintă reprezintă mai mult de o șesime din populația globală și are cea mai rapidă creștere din lume, ca economie națională: INDIA! Datorită acestei orientări strategice, India va fi alăturată în viitor sistemului de decontare (Program de decontare) Lyoness Orientul Mijlociu & Africa – aceasta înseamnă potențial de creștere nelimitat pentru afacerea dvs. Lyoness!
Indiciu: Momentan nu există aprobare pentru structură în India!
Programul de decontare continental ORIENTUL MIJLOCIU & AFRICA va fi deschis din 04.04.2011 până în 21.12.2011!
Piețele-țintă fixate în Orientul Mijlociu & Africa printre care face parte și India, oferă un cămin la peste 1,6 miliarde de oameni. Astfel, aceste piețe reprezintă un potențial de consumatori, care corespunde cu aproape triplul potențialului european de piață. Piețele-țintă fixate, reprezintă în mare parte nu doar o infrastructură cu standard european, ci și cifre de creștere economică ce au fost realizate ultima dată în emisfera de vest în urmă cu decenii.

Sursa www.lyoness.ro

Dacă aveţi intrebări sau vreţi să intraţi in comunitatea Lyoness imi puteţi da un comentariu sau un email la tudor.andronic@yahoo.com.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: