Lyoness. Bani înapoi la fiecare cumpărătură

aprilie 4, 2011

Lyoness este o societate de cumpărători independentă, care cuprinde mai multe țări și branșe, interconectată printr-un Cashback Card unic în întreaga lume și prin care clienții Lyoness beneficiază de avantajul: bani înapoi la fiecare cumpărătură.
Fiecare cumpărătură cu Lyoness făcută la un partener comercial Lyoness aduce bani înapoi în contul dvs.

Succesul și viitorul unei întreprinderi depinde întotdeauna de o idee extraordinară,o viziune clară și de filozofia potrivită.

De aceea motto-ul societății de cumpărători Lyoness este:

Împreună suntem puternici!

Ideea
Noi, cei din Lyoness, ne considerăm o societate de cumpărături. Acest lucru ne dă forţă şi ne face mai puternici. Împreună reuşim să creăm o valoare adăugată şi îi ajutăm pe toţi membrii să beneficieze de avantaje.

Hubert Freidl a avut această idee genială şi extrem de rapid a câştigat numeroşi parteneri comerciali de partea sa. În iulie 2003 el a înființat Lyoness. Hubert Freidl este astăzi CEO Lyoness International AG și cel care a venit cu această idee, precum și motorul întreprinderii.

Viziunea noastră
Mai mult timp pentru viaţă
Independenţă financiară
Venit suplimentar
Cel mai utilizat card pentru clienţi din Europa
Cea mai mare reţea comercială şi de clienţi la nivel internaţional

Filozofia noastră
Lyoness este o întreprindere internaţională independentă, care se concentrează pe deplin pe interesele clienţilor şi partenerilor Cashback. Încrederea şi umanitatea împreună cu competenţa şi simpatia sunt valori centrale Lyoness.

În momentul de faţă se dezvoltă o reţea strategică de comercianţi şi de clienţi, care printr-o colaborare pozitivă le oferă oamenilor un viitor mai bun “ Puterea de cumpărare intră în mişcare”.

Child & Family Foundation.
Împreună facem un bine.
Un procentaj fix din toate cumpărăturile este transferat automat către Lyoness Child & Family Foundation, înfiinţată în mai 2008, al cărei motto „Prin formare – susținem viaţa” ajută oamenii nevoiaşi în a avea şanse mai bune în viaţă.

„Încă de la început scopul meu a fost ca de succesul propriei mele întreprinderi să beneficieze şi cei care, de cele mai multe ori datorită lipsei de educaţie, nu au şansa să îşi poată pune în practică ideile, aşa cum fac eu. O reţea socială precum Lyoness are posibilitatea de a sprijini şi sunt încântat de faptul că şi noi am făcut paşi în această direcţie prin înfiinţarea Lyoness Child & Family Foundation”, exprimă Hubert Freidl cu bucurie.
sursa www.lyoness.ro

Dacă aveţi intrebări sau vreţi să intraţi in comunitatea Lyoness imi puteţi da un comentariu sau un email la tudor.andronic@yahoo.com.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: