„Apa vie“ – o minune 100% românească: salvează vieţi, întârzie îmbătrânirea

ianuarie 19, 2010

SUCCES Românii nu prea cumpără, dar la export pleacă sute de tone.

Apa săracă în deuteriu a fost inventată de români şi premiată în străinătate. Un doctor din Timişoara o foloseşte pe bolnavii de cancer, pentru a le dubla durata de viaţă. NASA a studiat-o ca să o ia pe Marte. O jumătate de litru costă 15 lei şi nu e medicament. Se cumpără mai mult online.

Gianina M. din Lugoj ar fi trebuit să fie demult pe lumea cealaltă. La 17 ani are un cancer mai vechi. Au trecut deja trei ani, boala ei e perfect stabilă şi fata trăieşte ca tot omul sănătos. S-a făcut bine bând în fiecare zi „apa vie”, produsă la Râmnicu – Vâlcea de gulerele albe ale Institutului Naţional de Cercetare pentru Tehnologii Criogenice şi Izotopice. Apă sărăcită în deuteriu, au numit-o cercetătorii; lumea i-a zis direct „apă miraculoasă”.
„De trei ani, Gianina bea numai apă din aceasta, cam un litru jumătate pe zi şi nu mai foloseşte deloc citostatice. Mama îi prepară şi supa cu apa respectivă. Nu a făcut metastază, deci practic e ca şi vindecată”, ne-a spus doctorul Nicola Trăilă, şeful Clinicii de chirurgie oncologică din Spitalul Municipal Timişoara. Numai cu apa a prelungit vieţile a câteva zeci de canceroşi. „La cazurile avansate nu a vindecat boala, ci a dublat durata de viaţă. Cele mai bune rezultate au fost la cazurile incipiente, la copii şi la tineri. Iar la chimioterapie taie greaţa, bolnavul nu mai varsă şi e mai puternic. Atenţie, nu este un medicament, ci doar completează medicamentaţia”, ne-a mai explicat doctorul Trăilă. Şi el bea zilnic apă, dimineaţa, în ceai. Ca să aibă efect, trebuie să bei fără pauze.

Japonez îndrăgostit de apa miraculoasă: a luat 20 de tone

Există, însă, un japonez care se şi îmbăiază în „apă vie” cumpărată din România. Avea un cancer esofagian şi doctorii îi mai dăduseră câteva luni. Profesor universitar fiind, ştia de apă. A luat avionul din Tokyo, s-a dus la Râmnicu – Vâlcea, s-a întors acasă cu promisiunea că i se pun rapid 20 de tone pe vapor. Au trecut opt ani, omul se simte ca şi cum n-ar fi fost bolnav niciodată. „A ajuns cel mai înfocat fan al apei. Zice că se îmbăiază în ea fiindcă e bună pentru epidermă, ba chiar îşi face şi sake din ea”, râde profesorul Ioan Ştefănescu, directorul institutului. Şi el bea de vreo 15 ani, la cafea.

„Aproape toată lumea din secţie consumă şi de aia sunt toţi foarte zglobii şi cu poftă de viaţă”, zice. S-au făcut cercetări pe şoareci şi pe găini; rezultatul a fost că cei adăpaţi cu apă vie au trăit mai mult şi au fost mai sănătoşi. Deuteriul este un izotop al hidrogenului considerat responsabil pentru îmbătrânire şi nu numai. Cu cât ai mai puţin deuteriu în sânge, cu atât e mai bine, zic cercetătorii.

Doctorul dermatolog Ioan Nedelcu a folosit apa pe pacienţii săi. A şi creat o gamă de creme pentru întreţinere pe bază de apă echilibrată în deuteriu. „Încetineşte îmbătrânirea cutanată, e spectaculoasă. Şi pentru acnee e grozavă, şi pentru psoriazis. Mi-a luat patru ani să realizez această gamă, iar acum conţine 19 produse diferite pe bază de apă. Produsele sunt unice, dar nu foarte cunoscute. Pentru a populariza linia este nevoie de multe sute de mii de euro, dar nu am aceşti bani”, spune doctorul Nedelcu.Mai demult au ajuns la institut şi nişte cercetători de la NASA, dornici să ia apa pe Marte, pentru „un transport de fiinţe vii”. Au studiat, s-au minunat, dar urmarea nimeni n-o ştie. Asta s-a întâmplat după ce invenţia fusese copleşită de premii şi medalii, la Saloanele de la Bruxelles, Geneva, Londra şi Budapesta.

Ungurii cumpără jumate din producţie, japonezii – 15%

Cum s-a „născut” apa? S-a întâmplat prin anii ’80 şi a avut doi „tătici”; unul este chiar directorul institutului de astăzi. Atunci ei studiau apa grea. La apa vie au ajuns fără să vrea, că intra în tehnologia de producere a apei grele. Abia după patru ani au obţinut… un litru de apă săracă în deuteriu. „Primul nostru şoc: nu avea nici un element de toxicitate, nici o urmă de nenatural. Prin ’86 am obţinut şi brevetul, iar bolnavii au început să curgă la uşa institutului”, zice profesorul Ştefănescu.

Afacerea a început odată cu un anunţ – un ungur cumpăra sute de tone de apă. „Noi ne chinuiam cu un litru… ce să facă, ăla, domne, cu sute de tone? Ne-a cumpărat o tonă, a doua şi am început să ne dezvoltăm. Noi, până la el, nu ştiam că e atât de bună pentru sănătate. Prin 2000 exportam până la 150 de tone pe an (adică 150.000 de litri). El o cumpăra de la noi ca apă distilată, îmbuteliată sub un nume ales de el, şi o vindea bolnavilor ca apă potabilă, terapeutică”. Pe sticlă nu scria unde e făcută. Când ungurul n-a mai putut plăti, directorul şi-a luat alt partener. Inginerul Cristian Mladin s-a angajat să cumpere şi să plătească regulat. Directorul i-a făcut şi un transfer de brevet, legal, iar acum partenerul său este cel care o produce în institut şi o vinde mai departe sub numele de Qlarivia. O jumate de litru costă 15 lei şi conţine de cinci ori mai puţin deuteriu decât apa obişnuită.

Cel mai mult o cumpără tot ungurii (40%-50%) şi japonezii (10-15%). Restul se duce la românii bolnavi şi la câţiva pacienţi din SUA, Germania şi Turcia. Însă un american a cumpărat 180 litri fără a fi bolnav, numai pentru întreţinere. „Ne aflăm exact unde trebuie. Procentul vânzărilor în ţară e în creştere, mergem cu paşi mărunţi, pentru a testa piaţa. Exportăm maximum 150 de tone pe an fiindcă e încă afacere la scală mică”, zice inginerul Mladin. E scumpă fiindcă se face puţină apă, iar 60% din preţul de cost e energie pură. „Una e să distribui cu furgoneta, alta cu camionul. E mai mult un hobby, deocamdată trăiesc din alte afaceri”, zice stăpânul afacerii.

Dacă respiri pe instalaţia de îmbuteliere, o speli opt ore

La institut, apa se produce continuu, zi şi noapte, într-un turn înalt de 30 de metri care „munceşte” 8.000 de ore pe an, cu cinci angajaţi. E ca un imens cazan: se pompează apă normală de Bistriţa, urcă pe conducte până în vârf, este distilată, curăţată de deuteriu şi revine jos, în jet anemic, pe un furtunaş. Se pune în nişte containere din plastic alb, se ozonifică, se decontaminează, apoi merge în altă parte, la instalaţia de îmbuteliere. Asta e ca-n filmele SF, a costat 70.000 de euro – e un soi de vitrină perfect curată, cu comandă computerizată şi plină de tot soiul de ţevi, furtune şi orificii.
Vreo patru oameni îmbrăcaţi în alb, cu măşti, mişună concentraţi pe lângă ea.

Dacă respiră vreunul pe instalaţie, dacă strănută sau dacă lasă o amprentă pe anumite piese, trebuie spălată toată instalaţia! Iar spălarea durează opt ore. În alt birou se face analiză izotopică a apei, cu nişte aparate de o „tehnologie incredibilă”; nişte fire ultrasubţiri, de abia le vezi cu ochiul liber. Prin ele circulă tot felul de substanţe. Numai instalaţia asta a mai costat un milion de euro. Scump, dar merită. Căci „părinţii” apei vii sunt siguri că invenţia lor va salva multe vieţi, de aici încolo.
sursa gandul.info

7 Responses to “„Apa vie“ – o minune 100% românească: salvează vieţi, întârzie îmbătrânirea”


 1. Generatorul (filtrul) de Apa Vie produce instantaneu apa Vie

  ce face diferenta !

  Filtrul de apa vie o investitie ce se recupereaza intr-un 1 an si va serveste o viata !
  Filtru de apa vie va aduce zeci de foloase sanatatii Dvs si sanatatii familiei Dvs !
  Filtru de apa vie scade simtitor cheltuielile Dvs zilnice si creaza pentru Dvs mai mult timp liber !

  Filtrul de apa vie GAV transforma din apa de robinet in apa cu calitati energetice, structurale, informationale si antimicrobiene superioare multor tipuri de apa: apa imbuteliata, apa de la filtre de apa cu osmoza inversa, apa de la filtre de apa pe baza de saruri minerale, etc

  Filtrul de apa vie (GAV) este un filtru de apa energetic ce are la baza functionarii sale 50.000 nanoelectrozi magnetici amplasati concentric dupa o geometrie unica. Acesta creaza un camp magnetic hiperstructurat in spirala tripla.

  Unicitatea geometrica a amplasarii nanoelectrozilor magnetici in Filtrul de Apa Vie energizeaza apa, structureaza apa (la nivel de microcluster si macrocluster), neutralizeaza apa informational si o inzestreaza cu proprietati antimicrobiene.

  Filtrul de apa vie GAV transforma o apa relativ buna intr-o apa foarte buna ce ofera peste 150 de efecte benefice pentru sanatatea dvs., sanatatea familiei dvs., intretinerea casei/apartamentului, intretinerea animalelor de productie, intretinerea animalelor de companie, intretinerea florilor, serelor, gradinilor, etc …

  Tot ce trebuie sa faceti e sa instalati Generatorul de Apa Vie ( Filtrul de apa vie ) pe teava principala de intrare a apei ca sa aveti in orice moment o Apa cu Calitati Extraordinare la Toate Robinetele Apartamentului Dvs sau a Casei Dvs !

  Apa Vie GAV obtinuta cu ajutorului ( Filtrului de apa vie ), datorita calitatilor sale structurale, informationale si energetice se oxigeneaza natural, ceea ce sporeste si mai mult calitatile sale terapeutice si eficientizeaza in tratamentele naturiste.

  Apa Vie GAV generata de Filtrul de apa vie, activeaza mecanismele naturale de auto-insanatosire si auto-curatire si improspateaza fluidele organismului uman.

  Filtrul de apa vie (GAV) daca este instalat corect va serveste timp de 50-70 de ani fara ingrijiri suplimentare !

  Apa imbuteliata ?! …

  95% din persoanele care folosesc Filtrul de apa vie (GAV), nu mai simt necesitatea de a procura apa imbuteliata decat ocazional.

  Pentru fiecare, aceasta inseamna :

  * Economie de timp personal si bani;
  * Economisirea Rezervelor Naturale;
  * Economisirea Spatiului Necesar pentru Depozitare;
  * Mai Putine Deseuri Toxice Aruncate in Natura;

  Efecte directe ale Filtrului de apa vie (Generatorului de Apa Vie) asupra apei:
  structureaza apa la nivel de microcluster si macrocluster;
  energizeaza apa;
  neutralizeaza informational apa;
  inzestreaza apa cu proprietati antimicrobiene;
  imbogateste natural continutul de oxigen in apa;
  restabileste proprietatea naturala a apei de a se autocurati;
  sporeste capacitatea apei de a sustine energia vietii de 3 – 7 ori mai mult (daca e 3, 4, 5, 6 sau 7 ori depinde de cat de distorsionata si lipsita de energie este apa initiala)
  inzestreaza apa cu excelente calitati terapeutice de actiune fina fara efecte secundare negative;
  Apa Vie GAV datorita capacitatilor sale structural-informationale activeaza si accelereaza mecanismele naturale de insanatosire si auto-curatire ale organismului uman si poate fi consumata, in dependenta de necesitate, pana la 3-5 litri / zilnic.
  Contactati-ne acum pentru a afla cum puteti verifica ABSOLUT SIGUR si INCONTESTABIL ca banala Apa de Robinet trecuta prin Generatorul de Apa Vie are intr-adevar proprietati energetice superioare oricarui tip de apa pe care ati intalnit-o pana acum !

  Pretul unui GAV de 3/4″: 200 Euro

  • Petcu Dumitru Says:

   am probleme mari cu apa de la fantana,apa miroase a ou clocit si are o tenta de negru,pot scapa de problemele mele cu GAV? cum pot procura un filtru GAV?

 2. LIVIA PETRI Says:

  Locuiesc in Cluj-Napoca si vreau sa stiu :
  – Ce ph are apa produsa de GAV
  – cum pot procura cel mai simplu un GAV
  – ce termen de garantie are
  – cine stie instala un GAV


  • Principiul de functionare a filtrelor de apa GAV

   Generatorul de Apa Vie e un filtru de apa ce actioneaza pe principiul revitalizarii apei. Combina in sine cunostintele vechi de mii de ani si cele mai noi tehnologii, in particular – nanotehnologia. Filtrarea apei are loc datorita plasei energetice nanotehnologice ce se formeaza prin interafctiunea celor 50 de mii de nanomegneti de grosime 100-150 nm aranjati in forma de tub hexagonal. Geometria speciala a amplasarii nanomagnetilor creaza un camp magnetic triplu hiperstructurat in spirala ceea ce asigura o imbunatatire cu eficienta maxima a calitatilor energetice si informationale ale apei.

   Apa de robinet atunci cand trece prin filtrul de apa GAV capata urmatoarele proprietati:

   *
   Apa se structureaza
   *
   Apa se energizeaza
   *
   Cristalul apei ia forma fulgului de zapada (cristal hexagonal) apa GAV capata un usor gust de gheata / zapada (in mod „normal” cristalul e deformat si distorsionat din cauza trecerii apei prin tot felul de filtre de apa, solutii chimice si din cauza tranzitarii apei prin zecile de kilometri de teava ruginita. Pentru ca organismul uman sa asimileze apa de robinet el trebuie sa cheltuie propria energie interna ceea ce-i scurteaza speranta de viata.
   *
   Apa moarta de robinet trecand prin filtre de apa GAV se transforma in apa vie si apa isi recapata proprietatea de a se autocurati (imediat dupa ce trece prin filtru apa miroase mai puternic dar in scurt timp mirosul si gustul clorului dispar).
   *
   +++ vedeti pagina „Staiti ca ?”.

   Filtrele de apa GAV ofera prioritar avantajele nanotehnologiei – in principal avantaje economice si ecologice: nu foloseste energie electrica, nu foloseste substante chimice, nu are piese mecanice ce se pot uza si deteriora in timp. Ca si consecinta costurile de intretinere pentru filtrele de apa GAV sunt excluse si sinecostul apei filtrate e foarte mic – sub 0.0001 Euro/litru.

   Productivitatea Generatorului de Apa Vie 3/4″
   3/4″ se instaleaza si la tevile de apartament cu diametru de 1/2″ oferind o rezerva de debit mai mare

   … in regim de exploatare optimal e pana la 350 – litri de apa filtrata pe ora. La sporirea presiunii apei productivitatea filtrului de apa poate fi marita. Filtrele de apa vie GAV de diametru mai mare ofera o productivitate sporita.

   Ca si constructie Generatorul de Apa Vie (filtrul de apa GAV) consta din straturi de Neodimium-Fier-Bor ce prezinta in sine niste magneti foarte puternici fiecare strat magnetic fiind turnat dupa un anumit unghi astfel incat ansmblul fortelor obinute in filtrul de apa GAV sa prelucreze fiecare cristal de apa astfel incat sa-i redeie proprietatile apei de ghetar. Apa de ghetar e apa cea mai buna. Grosimea acestor straturi de magneti hiperstructurati e de 100 – 150 nanometri si numarul lor e de 50 mii – ceea ce asigura o eficienta maxima.

   Parametrii Generatorului de Apa Vie

   * Capsula filtrului de apa: Inox Aliaj Special
   * Invelisul filtrului de apa: Crom-Vanadium
   * Placile redresoare: Neodimium, Fier, Bor / Aliaj Special
   * Numarul placilor de redresare: 5
   * Numarul straturilor de redresare: 50’000
   * Puterea magnetilor: >9’000 Gauss
   * Puterea efectiva a actiunii magnetice momentane: >60’000 Gauss
   * Presiunea maxima: 10 bar
   * Temperatura de lucru: 4 – 95 grade Celsius
   * Conectarea: 20 mm (3/4″) – vine exact la furtunul de la masina de spalat
   * Capacitatea de fractionare(rezolutia de actionare): 0,001 nm (nanometri)
   * Capacitatea filtrului de apa GAV de a pastra proprietatile initiale: 50-70 de ani
   * Raza maxima de actiune a filtrului de apa – 12 – 15 metri (lungimea tevii de la locul instalarii filtrului de apa GAV pana la cel mai indepartat robinet). Raza recomandata e 9 metri.
   * Dimensiuni:
   o Lungime = 55 mm;
   o Diametru exterior =30 mm;

 3. gigi Says:

  eu cred ca acesta este un asazis filtru deoarece nu filtreaza apa de impuritati ci doar o restructureaza

 4. valentin-23 01.2011 Says:

  M-ar interesa daca pe linga toate avantajele pe care le are acest GAV actioneaza cumva in sensul de a reduce si deuderizarea apei de la robinet. Va multumesc,V.Sirbu Dragasani,Jud.Valcea.Daca o sa aveti amabilitatea si posibilitatea va rog respectos sa-mi raspundeti pe adresa de E-mail.


 5. […] „Apa vie“ – o minune 100% românească: salvează vieţi, întârzie … […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: