Capitala va avea ceasuri de 700.000 €, suflate cu aur

august 12, 2009

7d1abdc31b9c12144b941d223a749ec5610756a2Am citit aici ca administraţia locală vrea să infrumuseze oraşul cu 20 de ceasuri stralucitoare, cu carcase din cristal de înaltă calitate si ornamente aurite in valoare de 700 000 de euro.
Concret, instituţia condusă de Radu Popa va organiza o licitaţie, la sfârşitul acestei luni, pentru „a reabilita” cele 20 de ceasuri pe care le are pe listă.
Potrivit anunţului de participare, publicat de ALPAB pe site-ul internaţional de licitaţii, noile mecanisme ce vor fi montate în pieţe şi parcuri le vor „gâdila” urechile trecătorilor cu muzică „folk, clasică, patriotică, populară şi specială de Crăciun”, în funcţie de eveniment.
Fiecare ceas va avea în memorie cel puţin 30 de melodii, dar şi posibilitatea de programare în sistem de „Linişte”, pe timpul nopţii. Mai mult, Administraţia subordonată primăriei lui Sorin Oprescu promite că fiecare ceas va funcţiona perfect şi după o pană de curent şi se va ajusta automat odată cu trecerea la ora de vară/iarnă.
E bine ca se ocupă edilii şi de infrumuseţarea oraşului dar oare ceasurile reprezintă o prioritate in Bucureşti? Cum rămane cu gaurile care răsar in Bucuresti peste noapte sau multe alte probleme care îi sâcâie pe bucureşteni zi de zi?

One Response to “Capitala va avea ceasuri de 700.000 €, suflate cu aur”

  1. licitatii Says:

    Capitala va avea ceasuri de 700.000 €, suflate cu aur, si gropi de 7 metrii…


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: