Gigi Becali a fost retinut de procurori

aprilie 2, 2009

gigibecali Gigi Becali si alte persoane implicate in scandalul furtului masinii finantatorului Stelei au fost retinuti de procurorii bucuresteni. Ei urmeaza sa fie dusi la Judecatoria Sectorului 1 pentru emiterea mandatelor de arestare. Becali este acuzat de instigare la lipsire de libertate in mod ilegal, iar ceilalti, printre care Catalin Zmarandescu si Stefan Dediu, de lispire de libertate.
Gigi Becali a venit, azi, la sediul Politiei Capitalei, la volanul masinii personale, în care se mai aflau si politistii.

Împotriva lui Becali si a a altor sase persoane a fost începuta urmarirea penala pentru lipsire de libertate în mod ilegal, precum si uz de arma fara drept.
Politia Capitalei a anuntat ca trei persoane au fost sechestrate dupa ce masina lui Gigi Becali a fost furata, ele fiind „ridicate” de pe strada, în urma unei actiuni în forta, si bagate în portbagajul unui autoturism.

„La data de 26/27 ianuarie, în jurul orei 00.35, dispeceratul Politiei Capitalei a fost sesizat prin Sistemul National Apel Unic de Urgenta 112 cu privire faptul ca la intersectia strazilor Dr. Felix-Nicolae Titulescu, mai multi indvizi au blocat un autoturism aflat în trafic, i-au agresat pe cei trei ocupanti si folosind forta i-au introdus în portbagajul unui autoturism de teren. Totodata, s-a sesizat ca agresorii au folosit arme de foc”, precizeaza Politia.
În urma cercetarilor, s-a stabilit ca ocupantii autoturismului au fost condusi într-un imobil din Pipera, unde au fost retinuti împotriva vointei lor timp de aproximativ trei ore, pe motiv ca au sustras autoturismul lui Becali.

În baza autorizatiilor emise de catre instanta de judecata, joi au fost efectuate opt perchezitii în Bucuresti si judetul Ilfov, fiind conduse la sediul Politiei Capitalei pentru audieri sapte persoane, ca urmare a mandatelor de aducere întocmite de procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresti, mai precizeaza Politia.

Una dintre perchezitiile desfasurate, joi dimineata, în dosarul penal referitor la sechestrarea a trei persoane, dupa ce masina lui Gigi Becali a fost furata, a avut loc la sediul Partidului Noua Generatie, unde ar fi fost duse victimele.

Astfel, politistii au descins joi dimineata în locuintele lui Gigi Becali. În acest caz, printre cei care urmeaza sa mai fie audiati se numara si Ilie Alexandru, zis, Sandu Geamanu.

sursa gardianu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: