AWAKE

septembrie 2, 2008

Jessica Alba face de această dată echipă cu Hayden Christensen într-un thriller psihologic care tratează un eveniment înspăimântător: o intervenţie chirurgicală a cărui pacient, deşi sub anestezie, rămâne treaz pe toată durata operaţiei.
Cu toate că este paralizat fizic, Clay rămâne în permanenţă treaz, pe toată durata operaţiei pe inimă, timp în care trece printr-o stare cunoscută în termeni medicali sub denumirea de „conştienţă anestezică”. Simte tot ce fac doctorii şi are impresia că e suspendat într-un coşmar. Aude conversaţiile şi îşi dă seama că n-ar trebui să se mai trezească niciodată din această operaţie…
Întreaga dramă a tânărului Clay este constant raportată la situaţia soţiei sale Sam (Jessica Alba), care trebuie să se descurce în faţa unor decizii importante, purtându-şi pe umeri propria dramă.

„Majoritatea thrillerelor psihologice sunt experimentate de către public într-un mod pasiv”, spune Harold, aflat la debutul său cinematografic.
„Ideea de bază a filmului SUB ANESTEZIE este aceea de a purta publicul până în starea de conştienţă a acestui om, în timp ce trăieşte această unică şi terifiantă întâmplare.”

2 Responses to “AWAKE”

  1. bogdannel Says:

    Interesant film. Pacat de rolul jucat de Jessica.

  2. raducea Says:

    pacat ca e prea buna


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: