Cel mai valoros fund din Marea Britanie e al unui barbat

Iulie 22, 2008

Cel mai valoros posterior din Marea Britanie este al unui barbat de 54 de ani care a reusit sa si-l asigure pentru nu mai putin de 1 milion de lire sterline.

Motivul? Fundul lui Graham Butterfield este atat de sensibil incat poate testa cu mare succes calitatea …saltelelor, motiv pentru care barbatul a si facut din asta o meserie din care castiga foarte bine, scrie Daily Mirror.

„Poate parea caraghios, dar fundul meu nu este unul normal, are o sensibilitate crescuta, care ma ajuta sa detectez diferentele dintre suprafetele care acopera aceste saltele. Sunt mandru ca sunt posesorul unui fund evaluat la 1 milion de lire sterline”, a declarat Graham Butterfield amuzat.

Asigurarea a fost facuta de patronii barbatului care il apreciaza foarte tare si care au incredere in deciziile acestuia. In urma concluziilor sale, firma pentru care lucreaza decide care produse intra pe piata, iar managerul este foarte incantat de rezultate.

Suma uriasa la care a fost evaluat fundul lui Graham Butterfield il introduce pe britanic, fara voia sa, pe lista celebritatilor care si-au asigurat diverse parti ale corpului, cum ar fi Beyonce sau Jennifer Lopez, in topul careia se afla si Bruce Springsteen, care si-a sigurat vocea pentru 3,5 milioane de lire sterline.

sursa: ziare.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: