„Briliantul” gol goluţ!

iunie 11, 2008

Pe perioada cantonamentului echipei naţionalei la Mogoşoaia, toată zona, de jur împrejurul bazei de antrenament, devine un „no man’s land”, unde grătarele, lăutarii şi orice se întâmplă înăuntru trebuie să rămână departe de ochii lumii. Chiar şi aşa paparazzi revistei Ciao au reuşit să surprindă câteva cadre incendiare, publicate astăzi în Cancan.

Până să afle câţi bani îi datorează lui Chelsea, Mutu era extrem de relaxat: se distra la antrenamente, glumea cu colegii pe care nu-i mai văzuse de mult şi fie că vă vine sau nu să credeţi făcea „nudism”. „Cenzurat” doar de un prosop înfăşurat lejer în jurul taliei Mutu a ieşit pe balconul camerei sale să vorbească la telefon când o rafală de vânt „l-a deposedat” de prosop, rămânând în costumul lui Adam.

Lipsit de inhibiţii, Briliantul nu a „făcut faza defensivă”, prins fiind într-o discuţie la telefon a preferat să nu ridice prosopul de jos, expunându-se astfel atacurilor paparazzilor. Aflat flagrant „în off-side”, vârful de atac al naţionalei, s-a retras în camera sa, după minute bune.

După ineditul incident rămâne o întrebare….cu cine stă Mutu în cameră în cantonamentele naţionalei?
sursa : cancan.ro

2 Responses to “„Briliantul” gol goluţ!”

  1. Dacy Says:

    De fapt avea chiloţi domnu’… am văzut ieri imaginea la ştirile de pe prima şi nu era cu ceaţă în locul ,,zonei de interes” pentru lumea întreagă… mai ales pentru cea feminină… şi avea chiloţi…

  2. goale Says:

    jos cenzura :))


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: